torsdag, februar 17, 2005

Ville veier

I hvert fall er det ikke akkurat enkelt aa krysse Brasilia til fots en del steder. Men vi har gjort det, og vi har overlevd. For min del mye takket vaere at akkurat da to skumlinger skulle overfalle meg saa dukket det opp fra ingensteds tre politibiler, og ut spratt det tolv bevaepnede karer som la skumlingene i bakken og ristet strengt paa hodet da de saa at jeg plukket frem kamera for aa forevige begivenheten.

Her i byen er det bare aa tusle rundt og se paa rare hus og skulpturer, og det trenger man ikke mer enn en dag eller to til aa gjoere. Det har vi gjort, og naa er vi paa flyplassen og venter paa flyet til Cuiaba, hvor det nok er betraktelig mer landlig, for ikke aa si sumpaktig og oversvoemmet. Men fint, sikkert, paa sin maate.

Alt vel, altsaa, bortsett fra at det er dyrt med Internet paa flyplassens business center, saa naa er det over og ut herifra.

1 kommentar:

Lena Bjørkli sa...

Flott at du lærer de lokale kapteiner hvordan de skal navigere i mørket. Håper dere er ferdig med sykdom og elendighet og har en frisk tur videre!