fredag, februar 25, 2005

Om aa ta bilder

Naa er det under en uke igjen, men saa har vi gjort alt vi hadde haapet aa rekke ogsaa, saa resten blir en slags bonus. For aa rekke over mest mulig har vi naa delt oss inn i to grupper, Maria og Alexander i den ene og Bjoern i den andre. Turtelduene drar til Rio og kjoeper saa smaa badeantrekk som overhodet mulig for saa aa mingle med lokalbefolkningen. Bjoern forsker paa hvordan livet paa nattbussene i det tyskdominerte, sydlige Brasil arter seg.

Siden sist har man floeyet til Foz do Iguacu, akkurat der hvor Brasil, Argentina og Paraguay moetes. Attraksjonen her er en hel masse vann, en 3 kilometer lang fossevegg som braaker forferdelig. Det var fint og det var flott, men det ble litt trist ogsaa. For etter aa ha reist og reist og knipset og trikset i tre uker, kom det plutselig en fyr og tok bilder. Droeyt 500 stykker. Paa minnebrikken som laa i kameraet til Maria og Alexander. Og kameraet ogsaa. Saa de ble naturlig nok litt lei seg. En uke i Rio og tilgang paa mine fantastiske bilder fra noeyaktig samme tur hjelper forhaapentligvis litt, men humoeret fikk seg en troekk.

Nuvel. Jeg tror jeg skal ta bussen til Curitiba, eller kanskje Florianopolis, og saa skal vaeret bli bedre, og saa skal alt bli fryd og gammen.

Ingen kommentarer: